Eierskifte i AutoMateriell
Eierskifte i AutoMateriell

AutoMateriell har fått ny eier og blir selvstendig aksjeselskap

Kjære kunde.

 

Vi er utrolig stolte over å kunne informere om at vi har fått ny eier og blir selvstendige igjen.

 

Tirsdag 1. august 2023 ble NDS Group AS avd. AutoMateriell og Nordic lift AS kjøpt i sin helhet av Relais Group plc.

Relais Group Plc har signert en avtale om kjøp av den norske forretningsenheten for verkstedutstyr i NDS Group AS, som består av eiendeler og personell  i AutoMateriell-virksomheten  og aksjene i Nordic Lift AS.

Dette er hva Relais sier kort om seg selv.

Relais Group er en ledende konsoliderings- og oppkjøpsplattform på ettermarkedet for kjøretøy i Norden og Baltikum. Vi har et sektorfokus innen forbedring av kjøretøyets livssyklus og relaterte tjenester. Vi fungerer også som en vekstplattform for selskapene vi eier.

Vi er et lønnsomt selskap som søker sterk vekst. Vi gjennomfører målrettede oppkjøp i tråd med vår vekststrategi og ønsker å være en aktiv aktør i konsolideringen av ettermarkedet innen vårt virksomhetsområde. Våre oppkjøp er rettet mot selskaper som har en god strategisk match med våre konsernselskaper.

Nettoomsetningen i 2022 var 260,7 (2021: 237,8) millioner euro. I løpet av 2022 gjennomførte vi totalt tre oppkjøp. Vi sysselsetter ca. 1000 fagfolk i seks forskjellige land. Aksjen i Relais Group er notert på hovedmarkedet til Nasdaq Helsinki med aksjesymbolet RELAIS.

Automateriell vil nå være ett selvstendig aksjeselskap, slik vi var fra 1939 til 2016, samt være en del av Relais Group Plc. Vi vil i løpet av kort tid også fusjonere Nordic lift AS inn i Automateriell organisasjonen.

Som kunde vil ikke dette påvirke dere på annen måte enn ett nytt organisasjonsnummer og nytt kontonummer. Alle leveranser vil gå som tidligere planlagt. Vi vil fortsatt være de samme personene, og holde til på samme sted som før. E-postadresser og telefonnummer vil være det samme.

Vi gleder oss til fremtiden sammen med dere, og kunne få levere Pure Premium Workshop Equipment.

Vennlig hilsen

Øyvind Klausen

Salgsdirektør