Om AutoMateriell
Om AutoMateriell

 

AutoMateriell ble etablert i Oslo i januar 1939, og har i alle år vært en viktig aktør i bil- og motorbransjen. AutoMateriell er i dag en av Norges mest betydningsfulle leverandører av utstyr til bilbransjen, og har stor erfaring innen løfteutstyr, hjulstilling, dekk- og testutstyr. De siste årene har vi dessuten hatt stor suksess med planlegging og totalprosjektering av bilverksteder.

Vi i AutoMateriell er stolte av å ha etablert noen av verdens mest anerkjente merkenavn i det norske markedet, blant annet merker som MAHA, Stertil Koni, Rotary, John Bean, Lista, Altus og Sicam.

I november 2011 ble AutoMateriell kjøpt opp av daværende Hellanor AS (nå NDS Group AS) og ble innfusjonert i NDS i mars 2016. 

1. August 2023 ble igjen AutoMateriell et selvstendig aksjeselskap under ny eier Relais Group Plc.

Nordic Lift AS blir del av nye AutoMateriell AS, og AutoMateriell blir dermed en slagkraftig landsdekkende totalleverandør av verkstedutstyr for personbil og tungbil, bilvaskeutstyr/vaskehaller, lakkbokser samt karosseriutstyr til den norske bilbransjen. 

 

Kvalitetspolitikk

 

Vi har som formål å fremstå i markedet som en leverandør av utstyr med høy kvalitet, være teknisk gode på service og levere akkrediterte kalibreringstjenester. Dette skal vi gjøre ved å tilby våre kunder kvalitetsprodukter, høy kompetanse og tillit.

Alle våre prosesser utføres med den hensikt å drive lønnsomt, bærekraftig og i tråd med våre eieres mål og forventning til resultat.

AutoMateriell AS ønsker med vår kompetanse og profesjonalitet å være en foretrukken samarbeidspartner og leverandør til alle våre underleverandører og samarbeidspartnere.

Vårt kvalitetssystem forbedres kontinuerlig slik at vi til enhver tid har gode interne prosesser og fokus på kundetilfredshet.

Alt personell hos AutoMateriell AS forplikter seg til å gjøre seg kjent med kvalitetsdokumentasjonen og etterleve disse retningslinjene og prosedyrene i sitt arbeid. Som en basis gjennomgås dette under opplæring for godkjenning av personell.

Vårt personell skal være uavhengige av all påvirkning, særskilt finansielle, som kan påvirke skjønn eller resultater av oppdrag som utføres, aktiviteter skal utføres på en upartisk og strukturert måte. Dette gjelder også våre samarbeidspartnere som utfører oppdrag for oss.

 

Vi forplikter oss til å etterleve lover og myndighetskrav samt krav i NS-EN ISO/IEC 17025:2017, og NS-EN ISO 9001:2015.

 

AutoMateriell hovedkontor

AutoMateriell AS
Gilhusveien 7 A
3414 Lierstranda

 

For telefonnummer og e-postadresser se "Kontakt oss".

 

AutoMateriell er medlem i ABL - Autobransjens Leverandørforening.

 

AutoMateriell er akkreditert av Norsk akkreditering, og tilfredsstiller kravene i NS-EN ISO/IEC 17025. Se akkreditering her
Omfanget gjelder akkreditert kalibrering av bremsetester (person- og lastebil), avgassmåler, røykgassmåler og lysjusteringsapparat, og utføres på de fleste merker.

 

AutoMateriell er sertifisert etter NS-EN ISO 9001:2015. Se sertifikat her.