Våre leverandører

AutoMateriell ønsker å være den foretrukne leverandøren for profesjonelle bil- og bilgummiverksteder i Norge. AutoMateriell skal tilby rett produkt til kunden. Vi har mye fagkunnskap og lang erfaring, og ønsker å hjelpe våre kunder til å velge rett produkt for jobben. Kvalitet trenger ikke koste, men det lønner seg!

For oss er det også en bekreftelse at ledende produsenter velger nettopp AutoMateriell som sin representant i Norge.

Blant våre leverandører finner du:

 

Svært anerkjent dansk produsent av hydraulisk løfteutstyr, som for eksempel traversløftere, frihjulsløftere, gravjekker, garasjejekker, hydrauliske presser osv. 10 års garanti på stålkonstruksjoner og 3 års garanti på hydrauliske komponenter understreker den høye kvaliteten.
   
Verdens ledende produsent av komplette produksjonslinjer for dekk for servicemarkedet. Produktene blir utviklet og produsert i Danmark. Ahcon har fokus på ergonomi og effektivitet og sist men ikke minst kvalitet i alle ledd.
   
Produsent av bremseprøvere, testlinjer og slitasjetestere for person- og vare-/lastebiler. Nederlandske Altus er en nisjebedrift som kun utvikler og produserer bremseprøvere og testlinjer for det europeiske markedet. Altus står for svært høy driftssikkerhet og lang levetid.
   
ATT MAHA er vår leverandør av premium prefabrikerte service- og inspeksjonsgraver for tungbilsektoren. Produktene lages i Tyskland etter de strengeste kvalitets- og funksjonskrav. Siden 2020 er ATT en del av MAHA, vår velkjente leverandør gjennom mange år (se MAHA lenger ned på siden).
   
Logo Fitim Italienske FI.TIM har over 30 års erfaring som utvikler og produsent av løftere og rettebenker for karroseriverksteder. Produsenten har mange unike patenter og løsninger, som de også har mottatt utmerkelser for. En svært innovativ produsent med særdeles robuste produkter.   
   
GYS logo liten GYS er en innovativ og ledende fransk produsent av karosseriutstyr som bl.a. sveiseutstyr/punktsveisere og plasmakuttere, samt induksjonsvarmere og avanserte batteriladere. GYS er OEM-samarbeidspartner med så og si alle store bilprodusenter. Det familieeide firmaet ble etablert i 1964, har i dag over 900 ansatte og er representert i mer enn 130 land. GYS satser tungt på forskning og utvikling og har tung ekspertise på sine områder. "Invester i fremtiden" er GYS sitt motto. 
   
Tyske Haweka er mest kjent for produksjon av sentreringsverktøy for alle typer avbalanseringsmaskiner. Haweka produserer også hjulstillingsutstyr for lastebil og buss.
   
John Bean er en del av Snap-on Equipment, og produserer og leverer hjulstillingsapparater og dekkmaskiner til hele verden. John Bean er selve oppfinneren av 3D-hjulstillingsapparatet - teknologien som alle produsenter benytter i dag - og er også i dag selvfølgelig å regne blant bransjens aller mest innovative produsenter. AutoMateriell har representert John Bean i mer enn 30 år.
   
Polske KART er en av de mest anerkjente produsentene av hjulvaskere i verden. Svært god driftssikkerhet, lang levetid, god driftsøkonomi på vaskerne i tillegg til gode vaskeresultater er sikre kjennetegn for KART. AutoMateriell har representert KART siden milleniumskiftet.
   
Sveitsiske LISTA er ansett som markedslederen innen arbeidsplass- og lagringsløsninger i Europa. LISTA har satt standarden, og navnet er i dag synonymt med verktøykabinett for profesjonelle brukere. Det store utvalget kabinetter, arbeidsbenker og hyllesystemer kan kombineres fritt for at din arbeidsplass skal fungere. LISTAs produkter er brukt verden over av mer enn 100.000 fornøyde kunder innen alle mulige bransjer.
   
Nederlandske MAD lager bremseskivedreiere av ypperste kvalitet. Lang fartstid, solid rennomé og godkjenninger fra ulike bilprodusenter er en bekreftelse på at dette er produkter som får jobben gjort med riktig presisjon.
   

Tyske MAHA er verdens største produsent av bremseprøvere, testlinjer og annet testutstyr. I tillegg er MAHA en betydelig leverandør av premium løfteutstyr.
MAHA har et tett samarbeid med bilprodusentene, og har i dag OEM-godkjenninger for praktisk talt alle merker.
De er kjent for innovative produkter av særdeles høy kvalitet, og er representert i mer enn 130 land. Vi har representert MAHA i Norge siden 2006.

   
Nederman er suveren markedsleder på avsugsystemer, og leverer eksosavsug, støv- og røykavsug, oljedistribusjonsanlegg samt arbeidsplassavskjerming. Nederman står for topp kvalitet og gode løsninger for kunden.
   
NTT har i mer enn 30 år levert trykkluft- og verktøyteknikk fra verdens ledende produsenter. CP Tools (Chicago Pneumatic) er en svært anerkjent amerikansk produsent av kompressorer og luftverktøy.
   
Italiensk produsent av lufthydrauliske kvalitetsjekker fra 2 til 60 tonn. Pasquin er kjent for utvikling av smarte løsninger og ikke minst for særdeles høy kvalitet og lang levetid på sine produkter.
   
Tyske Romess er en ledende og meget anerkjent leverandør av service- og måleutstyr til kjøretøy. Firmaet har spesialisert seg på bremseservice og kjøretøyutmåling/hjulstillingsutstyr. Eksempler på produkter er bremsevæskeskiftere/-luftere, bremsevæsketestere, spesialverktøy til hjulstillingskontroll og innstilling av førerassistentsystemer på bl.a. Mercedes-Benz. De innehar en rekke OEM-godkjenninger fra ulike bilprodusenter.
   
Det opprinnelig amerikanske merket Rotary er en del av Dover Corporations Vehicle Service Group (VSG). Det legendariske merket er verdens største innen kjøretøyløftere. I kategorien 3 tonn alene produseres mer enn 35.000 løftere pr. år, og har løftere i alle vektklasser. Løfterne fra Rotary som vi leverer er primært elektrohydrauliske, og kjent for sin enestående kvalitet og slitestyrke. Rotary har i tillegg OEM-godkjenninger fra så godt som samtlige store bilprodusenter verden over, og kan tilby et komplett spekter av løftere i alle størrelser og vektklasser. Rotary har vært leverandør til AutoMateriell siden 1994.
   
Danske Scangrip har produsert verktøy av meget høy kvalitet til bilbransjen siden 1906. De siste årene har de hatt stor suksess med merkevaren SCANGRIP LIGHTING, som er en serie med innovativ LED-arbeidsbelysning for bilverksteder og industri. Med produktserien Line Light har de satt en ny standard for arbeidsbelysning for kjøretøyløftere med sine moderne, svært robuste og lyssterke LED-lysrør. Line Light er "Made in Denmark" og leveres med 10 års fabrikkgaranti som understreker den høye kvaliteten.
   
Italienske Sicam er i dag en av de mest anerkjente produsentene av dekkmaskiner og hjulbalanseringsmaskiner. Sicam dekkmaskiner har vært markedsleder i Norge omtrent fra første dag. Sicam står for kvalitet, kvalitet og kvalitet, og har vært lojal leverandør til AutoMateriell siden tidlig på 80-tallet.
   
Stertil-Koni er en nederlandsk produsent av premium kjøretøyløftere for alt fra personbiler til tog, med spesialisering på tungbil. Alle produktene er hydrauliske, hvor driftssikkerhet, levetid, lave vedlikeholdskostnader og gjennomprøvde løsninger er fellesnevneren. Dette har gjort Stertil-Koni til en av Norges mest solgte kjøretøyløftere. AutoMateriell har representert Stertil-Koni i Norge siden 1989.
   
TEXA er en svært betydningsfull og innovativ italiensk produsent av bl.a. avgass- og røykgassmålere, diagnosetestere og AC-maskiner. Vi har et tett samarbeid med Elektro Partner AS, som er importør av TEXA i Norge.
   
Top Auto er en rasktvoksende italiensk leverandør av verkstedutstyr som bl.a. lysjusteringsapparater, automatgiroljeskiftere og hjulløftere.
   

Amerikansk produsent av utstyr og maskiner til dekkverksteder. I Norge kanskje mest kjent for sjokkfyllere og seipemaskiner.

   
Werther er en stor italiensk produsent av kjøretøyløftere og annet hydraulisk verkstedutstyr. Werther har et meget stort og omfattende vareutvalg der AutoMateriell representerer et utvalg tilpasset det norske markedet.
   

Tradisjonsrik italiensk produsent av utstyr til autobransjen. I dag er Zeca mest kjent for testutstyr for bilverkstedet, innovative håndlamper og ikke minst kabeltromler for strøm og slangetromler for trykkluft.